Sarnıç Spor Birlik Beraberlik Yemeğinde Bir Araya Geldi
Sarnıç Spor Kulübü Başkanı Mehmet Baloğlu, ligde yaşadıkları kötü duruma rağmen, bu yemeğin düzenlenmesinde destek veren
Bu yıl istediği başarıyı yakalayamayan, üstüne üstlük ligde çok büyük düşme tehlikesi yaşayan Sarnıç Spor, düzenlediği birlik beraberlik yemeği ile moral buldu.
Sarnıç Piknik Alanı içersinde bulunan restaurant’ta düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Sarnıç Spor Kulübü Başkanı Mehmet Baloğlu, ligde yaşadıkları kötü duruma rağmen, bu yemeğin düzenlenmesinde destek veren, başta Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol olmak üzere yemeğe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Sarnıç Spor’un düzenlediği birlik beraberlik yemeğine AKP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir Gençlik Kulüp Başkanı İsmail Çalpbinici, Gaziemir Kulüpler Birliği ve Masterler Kulüp Başkanı Mazlum Muammer Şentürk’te katılan arasında yerini aldı.
Her türlü hakkı saklıdır.
Henüz Yorum yapılammış. ilk yorumu yapan siz olun...
TFF 1'inci Lig'de evinde Bereket Sigorta Ümraniyespor'u 3-1 yenen Altay şampiyonluk yarışında sol şeride geçti.
O yıllar hem okuyor hem basketbol oynuyordu.Cigli AtaSanayii Doğa Kolleji yüzde yüz basketbol bursuyla dört yıl okuma imkanı sundu Hakan a.
Futbolcumuz Ajdin Hasic'te yeniden pozitif bulguya rastlanırken diğer testlerde negatif sonuç elde edilmiştir.
Çocukluğa Özlem
Bizim Sinemalarımız
Tereyağ
Deprem